Köpvillkor


Köp

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Kunden måste vara över 18 år. Beställning görs igenom telefon: 033-290650 eller på Email: order@bosattningspiraten.se.

Frakt och leverans
Vi kan lösa frakt inom hela Sverige, och vid frakt kostnader behöver vi kundens postnummer och artikel nummer på varan. Vi har Fri frakt på allt från Rowico, Torkelson,  Artwood och Bordbirger.

Leveranssätt
Leveranssättet varierar beroende på var i landet du bor. I vissa fall erbjuds transporttjänster, som hemleverans för dom som bor nära, då det är vi som levererar varorna mot en fraktkostnad. Vi fraktar även med DHL. Vid mindre varupaket så levererar vi till närmsta fraktombud.

Avhämtning
Vi lånar ut släpkärror för dem som bor i närområdet.

Betalning
Kund som betalar i butik kan använda sitt vanliga betalkort. Vid kredit ansökan och delbetalning, så söker vi kredit hos Wasa Kredit och kunden måste vara på plats och ha legitimation med sig. Vid leverans så ska varan vara betald innan den leverers från oss, på Bankgiro 499-6039. Och skriv första bokstaven i ditt efternamn följt av ditt telefon nummer som står på orden.

Kredit
Dela upp din betalning 6 till 36 månader med 0% ränta.
Grundkrav:
Måste vara över 20 år
Inga betalningaanmärkningar
Fast anställd
Årsinkomst överstiger 110 000Kr/ år
Mantalsskriven i sverige sedan 3 år tillbaka

För studenter gäller ej fast inkomst- och anställningskrav utan man ska studera på Universitet, Högskola, Konvux och KY-utbildning, då beviljas upp till 30 000kr. Då ska det finnas studentintyg, kvittokopia på betald terminsavgift eller kopia på kårlegitimation faxas till Wasa Kredit AB.

Garanti
Vi säljer alla produkter med ett (1) års fabriksgaranti samt tre (3) års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.

Öppet köp
Vi tillämpar 8 dagars öppet köp,  komplett i originalemballage samt med kvitto. Öppet köp gäller ej specialbeställda varor eller utförsäljningsvaror.

Transportskada
Om varan är skadad vid leverans ska detta anmälas omgående till chaffören och till DHL när varan är uppackad 0771-345345 eller claimsse@dhl.com. Skadan skall sedan anmälas till oss på email: info@bosattningspiraten.se. Detta ska göras inom tre dagar. Det är viktigt att du packar upp och kontrollerar varan så fort som möjligt för att kunna upptäcka både synliga och dolda transportskador. Om det är en synlig transportskada anmäls detta enklast direkt till chauffören vid mottagandet. Be chauffören om en notering på din kopia av fraktsedeln och spar emballaget för eventuell retur.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Öppet:

TORSDAG: 10-20

FREDAG: 10-20

LÖRDAG: 9-14
Kassan@bosattningspiraten.se

Öppettider

Tordag 10-20

Fredag 10-20 

Lördag  9-14

kassan@bosattningspiraten.se
Beställningar:order@bosattningspiraten.se

Telefon:033-290650
 

FRI FRAKT PÅ:

Fri frakt på allt från Rowico (235/), Artwood (38/), Torkelson (54/) och Bordbirger (77/)

Dela upp din betalning!

Sök kredit och dela upp din betalning med 0% ränta upp till 36 månader

vi söker din kredit hos Wasa Kredit

Frakt

 Vi skickar med DHL inom hela Sverige, läs mer på köpvilkor.

Telefon: 033-290650